Presenteer uw bedrijf op unieke wijze

Presenteer uw bedrijf op unieke wijze

Presenteer uw bedrijf op unieke wijze

U wilt uw kantoor of winkelpand op unieke wijze presenteren aan uw klanten, bijvoorbeeld op de homepagina uw website? Een eerste indruk is immers alles, dus het is van groot belang om direct een binding te bewerkstelligen met uw doelgroep.

Met de komst van nieuwe technologieën kunt u nu binnen no-time een professionele video laten schieten. Zo is de laatste trend om hoogwaardige beelden van bedrijven en kantoorpanden te schieten met behulp van een drone.

Wat maakt nu bij uitstek een drone video voor bedrijfsopnamen geschikt?

Hoge mate van flexibiliteit

Een groot voordeel van drones is dat zij over een bijzonder hoge mate van flexibiliteit beschikken. Zo kan een drone opnames maken die een aantal jaar geleden alleen nog maar gerealiseerd konden worden met behulp van zeer dure filmapparatuur.

Een drone daarentegen heeft alleen een volle accu en een professionele en gecertificeerde bestuurder nodig om opnamen te maken van uw bedrijf. Hiermee wordt de noodzaak om dure installaties neer te zetten dus volledig onnodig.

Dit bespaart veel tijd, én geld.

Snel resultaat

Doordat het filmen met een drone relatief weinig voorbereiding op locatie vereist kunt u vaak snel beginnen met de opnames. Bespreek met de dronepiloot van tevoren vanuit welke hoeken u beelden wilt hebben en stel samen en draaiboek op voor de vlucht.

Vervolgens arriveert de piloot bij u op locatie en worden de opnames geschoten. In de meeste gevallen bent u binnen één werkdag klaar en worden de beelden dezelfde dag nog doorgestuurd naar het montageteam. Hier worden de opnames tot een vloeiend geheel gemonteerd en indien gewenst van passende audio voorzien.

Zo kunt u in zeer korte tijd een professionele drone video laten maken voor de presentatie van uw bedrijf om nieuwe klanten te bereiken en autoriteit uit te stralen.