Kies een goede opleiding voor administratief medewerker

Kies een goede opleiding voor administratief medewerker

Kies een goede opleiding voor administratief medewerker

In nagenoeg ieder bedrijf in ons land werkt wel een administratief medewerker en het is dan ook niet vreemd dat er vaak mensen gezocht worden voor deze functie. Lijkt deze uiteenlopende baan jou ook wel wat? Volg dan eerst een goede cursus waarbij je de theorie leert die je na het afronden van de opleiding meteen kunt toepassen in de praktijk.

Goede kans op een baan

Bij Fabius opleidingen kun je prima terecht voor een opleiding als administratief medewerker. Zij spelen in op de wensen van de werkgevers en koppelen de praktijk op een dusdanige manier aan de theorie die je leert zodat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt. Ze kijken wat er verlangd wordt van een administratief medewerker en laten je daar kennis mee maken zodat jij goed voorbereid op zoek kunt naar een gepaste baan.

Waar volg je de cursus?

De opleiding voor administratief medewerker bij Fabius duurt 30 maal 3 lesuren die je klassikaal volgt. Dit kan op tal van locaties door het gehele land dus je hoeft er nooit echt ver voor te reizen. Naast de lessen in klasverband werk je thuis aan opdrachten en kun je het bijbehorende examen voorbereiden. Gemiddeld besteden de deelnemende cursisten hier ongeveer een dagdeel per week aan maar dat kan natuurlijk per persoon verschillen. Om de cursus te kunnen volgen hoef je geen speciale vooropleiding gedaan te hebben.

Inhoud van de cursus

De cursus zelf bestaat uit vijf onderdelen: Praktijkvaardigheid, introductie MS Office, vervolg MS Office, Taal en Rekenen en toetsenbordvaardigheid. Als je zelf geen computer hebt om thuis op te werken stelt Fabius een laptop ter beschikking zodat je ook thuis kunt oefenen. De opleiding sluit je af met een examen. Slaag je daarvoor dan krijg je een diploma en maak je zeker meer kans op een leuke en goede baan in de administratieve sector.