Coaching helpt je verder

Coaching helpt je verder

Coaching helpt je verder

Ik heb het nog niet eerder gehad over coaching, dus wil ik in dit artikel een aantal punten toelichten. Voor veel mensen is coaching binnen een bedrijf iets wat ze verplicht wordt vanuit bovenaf. Het is echter een zeer goede manier om een groei te maken en je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. En met coaches van bijvoorbeeld http://ct2.nl is het nog zeer ontspannend ook. De coaches geven een heldere en rustgevende uitleg en coaching en begeleiden je bij de volgende stap in je carriere.

Directie coaching

Een voorbeeld hiervan is de directie coaching. De business en executive coaching van CT2 is gericht op ondernemers. Dit kan een ZZP’er zijn maar ook iemand die onderdeel is van een groter bedrijf. Bijvoorbeeld managementfuncties waarbij wordt verlangd dat je zeer ondernemend bent. Naast de zakelijke kant van deze coaching wordt er veel aandacht besteed aan de mens achter de ondernemer. Wie ben jij als persoon, hoe ben je bij je functie terecht gekomen en wat wil je hieruit halen? Hoe staat je functie in verhouding tot je prive leven? Veel antwoorden op deze vragen helpen je erbij verder te komen in je functie.

Personal coaching

Je kunt hier verder op in gaan met de personal coaching van CT2. Je krijgt hiermee meer inzicht in jouw handelen, denken en vooral ook voelen. Deze emoties en acties staan centraal in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wanneer je beter zicht op deze emoties en acties kun je je ontwikkeling sterk versnellen.

Deze ontwikkeling bereik je door verschillende coachinggesprekken waarbij je vanalles vanuit verschillende perspectieven bekijkt. Hierdoor kijk je op een andere manier naar je dagelijkse denken en doen en zul je zien dat je veel acties en reacties voordelig aan kunt passen. Bij al deze gesprekken staat het individu centraal.